Over GriftKnipt

Onze expertise

GriftKnipt is gespecialiseerd in het knippen van hagen. Wij hebben alles in huis voor de professionele verzorging van hagen. Wij onderhouden de kleinere hagen in particuliere tuinen maar knippen ook grote hagen bij bedrijven, op landgoederen en in het openbaar groen. Wij knippen zowel machinaal als handmatig, afhankelijk van de mogelijkheden en wensen van onze klanten.

Het professioneel verzorgen van hagen vraagt vakkennis en wij zijn trots op onze specialisatie. Dat gaat verder dan alleen een strak geknipt eindresultaat. In onze werkwijze houden wij nadrukkelijk rekening met de veiligheid, de leefomgeving èn met de kosten. Daarom beschikken wij over een modern en uitgekiend machinepark en zeer ervaren personeel. Zo laten wij onze klanten ervaren dat goede kwaliteit samengaat met een aantrekkelijke prijsstelling.

Onze visie

GriftKnipt werkt met respect voor de leefomgeving en kiest daarom voor duurzaam groen werken. Zo vermijden wij waar mogelijk milieuvervuilende brandstoffen en passen wij de Flora en Faunawet zorgvuldig toe.

Wij hebben onze machinepark vernieuwd met 'groene' machines. Zo gebruiken wij handgereedschap op accu’s, wat uitlaatgassen voorkomt en geluidsoverlast sterk beperkt.

Wij gebruiken afzettingsmateriaal, wegbewijzering en signaalverlichting om ons werk zo veilig mogelijk uit te voeren. Onze medewerkers zijn getraind op veilig werken en letten erop dat zij de omgeving zo min mogelijk hinderen.

Onze opdrachtgevers

GriftKnipt bedient een breed scala van opdrachtgevers. Wij verrichten knipwerkzaamheden voor provincies, gemeenten, agrariërs, bedrijven en instellingen. Ook particuliere opdrachtgevers doen een beroep op onze vakmensen.

Contact

Heemsteedseweg 12
3992 LS Houten

  info@griftgroen.nl

  030-6341175

Bezoek onze andere site GRIFTGROEN.NL

JoomShaper